Om Wernergården

Anna Werner, en pioner blant kvinner i norsk næringsliv på 1800-tallet, etablerte seg som en viktig skikkelse i Kristiana’s næringsliv med drift av byens beste hotell og konditori på hjørneeiendommen hvor Kirkegata 20 i dag står oppført.

Hotellet var kjent for sin førsteklasses service og elegante atmosfære, og ble et sentralt samlingspunkt for reisende og samfunnets elite.

Vi skal bevare elementene som har definert gårdens karakter i århundrer – tidsspesifikt design, solide og taktile materialer og en gjestfrihetens ånd. På gateplan vil butikklokaler og serveringssteder bidra til å skape liv i Kvadraturen.
Moderne kontorlokaler i historisk bygg
Felles sosiale møteplasser
Egen husvert hever servicenivået
Ca. 5 - 6 min. gange til/fra Oslo S
Attraktive forretningslokaler sentralt i byen
Bærekraft
Sirkulæritet og energifokus
Höegh Eiendom har høye krav til bærekraft for sine bygg, både i prosjekt og i driftsfase. Kirkegata 20 vil få energiklasse B, med en målsetting om å oppnå BREEAM in-use”Excellent”. Videre vil det gjennom utviklingen tas bevisste valg for varig robusthet, gjenvinning og fleksibilitet – herunder:
Ambisjon om å være 60% sirkulære etter FutureBuilt sin indeks
Målsetning om å redusere 30% av jomfruelig plast i prosjektet
Ambisjon om å redusere klimagassutslipp med 60% sammenlignet med et nybygg
Rehabilitering i samsvar med taksonomien
Lunsjkonsept
Gode matopplevelser
Wernergården ønsker å redefinere lunsjpausen for moderne kontormiljøer basert på inspirasjon fra New York-deli med en nordisk twist. Vår nye café og lunsjbar gir de ansatte og øvrige gjester tilgang til smakfulle retter som både gir energi og variasjon i hverdagen. Fra klassiske smørbrød og fyldige salater til varme, ferdig anrettede måltider, tilbyr vi et utvalg matopplevelser gjennom hele dagen som både passer for de som ønsker å nyte måltidet sammen med kollegaer i våre fellesfasiliteter eller når tiden tillater det.

Det blir også anledning til å bestille møtemat eller servering ved større arrangement.
Fellesfasiliteter
Gaardsrommet - byggets storstue
Dagens utvendige bakgård forvandles til et innendørs fellesområde for flerfunksjonell bruk. Gaardsrommet deles inn i ulike soner tilrettelagt for møter, uformell prat eller egentid. Her er det også mulighet til å innta dagens lunsj. Dette er et lounge inspirert allrom for opphold og bruk gjennom hele dagen.

Det store glasstaket slipper inn godt med dagslys. Det vil også være mulighet til å benytte bakgården til større arrangementer og samlinger med direkte adkomst fra Prinsensgate.
Bruk musepekeren for å navigere
Hverdag
Fest
Fellesfasiliteter
Under åpen himmel
Wernergården vil få en felles takterrasse med 360 graders utsikt over Oslo sentrum. Enkel tilgang med heis eller trapp direkte til toppen. Terrassen vil bli utstyrt med pergola, nytt gulvdekke og utemøbler. Kan også benyttes i kombinasjon med Gaardsrommet ved større arrangementer.
Bruk musepekeren for å navigere
Dag
Natt